Apparaten en Accessoires
Rose Harissa
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
530 g
Ingrediënten
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 530 g
Natrium
1991.8 mg
Eiwitten
15.8 g
Calorieën
5529 kJ /
1321.5 kcal
Vetten
117.1 g
Vezels
31.8 g
Verzadigd vet
16.7 g
Koolhydraten
80.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Curry ketchup
30 Min
Mango Cheesecakes
Keine Bewertungen
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Orange curry dressing
10 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min