Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g dried chillies, mixed (see Tips)
- 500 g boiling water, to soak
- 2 tbsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 2 tsp ground paprika
- 5 garlic cloves
- 100 g olive oil
- 20 g tomato paste
- 180 g fresh tomatoes, diced
- 1 tbsp rose petals, dried
- 2 tsp sugar
- 1 tsp sea salt
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g apple cider vinegar
- 10 g rose water
- Voeding
- per 530 g
- Calorieën
- 5529 kJ / 1321.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 117.1 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 31.8 g
- Natrium
- 1991.8 mg
Alternatieve recepten
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Classic christmas fruit mince
1sa 10 dk
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Geen beoordelingen
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Grape bakewell tart
1sa 20 dk
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Ribollita
50 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min