![Rose Harissa Rose Harissa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64b7908894e74daaddf1007b4245afc9/Derivates/1682fe6e377ca065aca9de23d1e9d13976f692cb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g dried chillies, mixed (see Tips)
- 500 g boiling water, to soak
- 2 tbsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 2 tsp ground paprika
- 5 garlic cloves
- 100 g olive oil
- 20 g tomato paste
- 180 g fresh tomatoes, diced
- 1 tbsp rose petals, dried
- 2 tsp sugar
- 1 tsp sea salt
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g apple cider vinegar
- 10 g rose water
- Voeding
- per 530 g
- Calorieën
- 5529 kJ / 1321.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 117.1 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 31.8 g
- Natrium
- 1991.8 mg
Alternatieve recepten
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Lime glaze
40 min
Beef stock paste
3h
Vegetable Salt
5 min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13sa 15 dk
Vegetable trimming stock
2 godz.
Jalapeño honey butter
15 min
Hoi sin sauce
15 min
Sage and black garlic butter
10 min
Celery salt
20min
Minced Meat
35min
Tomato paste
2h 20min