Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Eiwitten
- 62.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1485.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartar con crackers de sésamo
1h 20min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1 Std. 25 Min
Pan vegetariano con gravy
1h 20min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1h 10min
Ceviche chifa de mero
40min
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1h
Bacalao con risotto de betabel y lemon grass al vacío TM6
2 Std. 10 Min
Mermelada de frambuesa
15min
Pay de limón con galletas
12h
Marinada de cilantro
5min
Chipotles rellenos de plátano macho
1h
Crema de camarón
45min