![Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E32AA0E6-3569-46E4-9416-2CB9D93CE5B4/Derivates/75C50388-03DD-49B3-BD24-6E8AF8962F95.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Eiwitten
- 62.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1485.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de chocolate
20 Min
Bebida de mango, durazno y piña
15 min
Ensalada de papas con verduras fermentadas
Geen beoordelingen
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Kipe charola
1 Std. 30 Min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10min
Leche de almendras
8 godz. 5 min
Ensalada de bacalao con apio y tomates con vinagreta al vacío TM6
1h 15min
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20h
Sorbete de limón
8 godz. 30 min
Terrina de salmón
2 Std.
Helado de frutas
5 Min