Compatibele versies
Gegrillter Blaubeer-Mohn-Crumble mit Kokosjoghurt-Eis (vegan)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kokoseis
- 70 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 30 g Kokosraspeln
- 350 g Kokosjoghurt (z. B. von Andros®), vegan
Crumble und Fertigstellung
- 120 g Mehl
- 70 g vegane Margarine (z. B. von Alsan®), kalt, in Stücken
- 80 g Zucker
- 1 TL Vanillepaste
- 20 g Mohn
- 400 g Blaubeeren
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2703 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 210 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Erdbeer-Kombucha-Mocktail
5min
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1h 15 min
Mochaccino (vegan, laktosefrei)
15min
Mini-Zitronen-Gugelhupfe mit Rosmarin-Frosting
1sa 25 dk
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48h
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
30min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30min