Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di funghi freschi a metà
-
10
g di lemon grass in pezzi da 10 cm
(optioneel)
of 10 g di zenzero, radice fresca a fette (0,5 cm di spessore) (optioneel) - 1300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di noodles di riso, lasciati in ammollo per 5 minuti
- 250 g code di mazzancolle
- 100 g di taccole fresche
- 100 g di pomodorini
- 10 g di cipollotto (sottile)
- 10 g di olio di sesamo
- 2 rametti di coriandolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1137.6 kJ / 271.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 957.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e funghi
45 dk
Poké Bowl di tonno
40min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 dk
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Bowl di riso, avocado e salmone
40min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Noodles di riso yakisoba
30 dk
Zuppa Thenthuk
1h
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 dk
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Coleslaw
10 min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1h