Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 1 garlic clove
- 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
- 50 g extra virgin olive oil
- 5 fresh basil leaves
- 7 g fine sea salt
- 1 ½ tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g caster sugar (see tip) (optioneel)
Bread
-
6
g dried instant yeast
of 12 g fresh yeast, crumbled - 7 g caster sugar
- 550 g water
-
250
g durum wheat flour
of pasta flour -
250
g strong white bread flour
of 250 g manitoba flour - 1 tsp fine sea salt
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder (see tip) - strong white bread flour, for dusting
- fresh basil leaves, for garnishing
- extra virgin olive oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Crunchy Potato Sticks (TM6)
25 min
Guacamole
5 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Cullen Skink
45 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Potato Curry Soup
35 min
Gluten-free Bruschetta
3h