Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 1 garlic clove
- 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
- 50 g extra virgin olive oil
- 5 fresh basil leaves
- 7 g fine sea salt
- 1 ½ tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g caster sugar (see tip) (optioneel)
Bread
-
6
g dried instant yeast
of 12 g fresh yeast, crumbled - 7 g caster sugar
- 550 g water
-
250
g durum wheat flour
of pasta flour -
250
g strong white bread flour
of 250 g manitoba flour - 1 tsp fine sea salt
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder (see tip) - strong white bread flour, for dusting
- fresh basil leaves, for garnishing
- extra virgin olive oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Fattoush with grilled haloumi
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Espresso Martini
5min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 Std. 30 Min
Tzatziki
20 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min