Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
of harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 menit
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 dk
Sweet Potato Pizza
1h 5 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 menit
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1j
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1j
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min