Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
of harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Black Rice Pudding
45min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Dukkah
10min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 Min
Hemp Milk (Metric)
10min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Beer and Chilli Peanut Clusters
1 Std. 25 Min