Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

4.0 3 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 4u. 10min
4 doses

Ingrediënten

  • carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
    650 g
  • água
    1400 g
  • sal grosso
    15 g
  • folha de louro
    1
  • salsa
    2 pés de
  • cenoura
    50 g
  • cebola
    50 g
  • aipo
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1608.4 mg
Eiwitten 35.5 g
Calorieën 933.6 kJ / 223.2 kcal
Vetten 7.9 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 2.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...