Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
- 1400 g água
- 15 g sal grosso
- 1 folha de louro
- 2 pés de salsa
- 50 g cenoura
- 50 g cebola
- 10 g aipo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1608.4 mg
Alternatieve recepten
Panquecas de abacate
20 Min
Guisado de porco com puré de batata
9h
Quiche de atum sem massa
30 min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Remoulade de aipo - TM6
10 min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45 min
Caldo de aproveitamento de legumes
55 min
Fraca em crosta de farinha e sal com legumes
2h 30min
Vinho quente
15 min
Pickles de cebola -TM6
45 min
Bolo com recheio de champanhe
55 min
Peru com farofa
16u.