Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raifort frais, fraichement pelé
-
500
g de betteraves crues, pelées, coupées en deux ou en quatre
of 500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil) - ½ bouquet de persil frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
- ¾ de c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 466 mg
Alternatieve recepten
Soupe de légumes à l’orge perlée
1sa 15 dk
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 dk
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25min
Ragoût aux lentilles
1h 30min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 dk
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
Geen beoordelingen
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 dk
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Salade pommes-carottes
5 dk
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 dk
Sauce automnale
10 dk