Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raifort frais, fraichement pelé
-
500
g de betteraves crues, pelées, coupées en deux ou en quatre
of 500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil) - ½ bouquet de persil frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
- ¾ de c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 466 mg
Alternatieve recepten
Sel aux herbes
5min
Légumes sautés
10min
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Salade de fenouil au parmesan
10min
Salade carottes râpées
10min
Salade de crudités
10min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h