Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raifort frais, fraichement pelé
-
500
g de betteraves crues, pelées, coupées en deux ou en quatre
of 500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil) - ½ bouquet de persil frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
- ¾ de c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 466 mg
Alternatieve recepten
Sauce balsamique
10min
Vinaigrette citronnée
5min
Salade carottes râpées
10min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Tartinade d’aubergines
20min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Œufs colorés en orange
55 Min
Salade de fenouil au parmesan
10min
Légumes sautés
10min
Légumes rissolés
20min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min