Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuilles de basilic frais
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- de sel, au goût
- de poivre noir moulu, au goût
- glaçage au vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- 8 feuilles basilic frais en guise de décoration
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
Alternatieve recepten
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 min
Antonio Bachour: Gâteau au fromage à la crème fraîche et yogourt glacé aux fraises (métrique)
Geen beoordelingen
Biscuits aux fruits confits
1 godz. 20 min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1 Std.
Poulet sauce à la moutarde et soupe aux légumes (TM6 Metric)
40min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4 Std.
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Confiture d’amélanches
35 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 Min