Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 855.4 mg
Alternatieve recepten
Garlic and herb butter
10min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Homemade BBQ Sauce
50 Min
Celery salt
20 dk
Barbecue sauce
1h 40min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Avocado dressing
10min
Traditional cocktail sauce
5min
Milk jellies with poached stone fruit
5sa
Eggcellent Caeser Dressing
10min
Sage and black garlic butter
10min
Tomato paste
2 godz. 20 min