Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
of 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 817 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Apfeltarte
1 godz.
Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
2 godz.
Spinat-Soufflé mit Käse
45 Min
Kürbissuppe mit gebackener Kürbispraline
45 Min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Bandnudeln
55 Min
Brötchen
2 godz.
Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen
2 godz.
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1h 5 min
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 Std. 25 Min
Fenchelsalat
3h 35min