Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
of 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 817 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Graupenrisotto
50min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Mürbeteig
5min
Frittata
35min
Fleischbällchen im Reismantel
2h
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1h
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Polenta-Pie
1h 50 min.
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40min
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
2 godz. 45 min
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1h
Maisspätzle
15min