Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g Taleggio, ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
- 10 - 15 Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2 Std.
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 godz. 15 min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5 Std. 30 Min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19h
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Rote-Bete-Franzbrötchen
3 Std.
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1h 45min
Pizza mit Kohl und Speck
2 Std.
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 Std. 40 Min