Apparaten en Accessoires
Mais-Buchweizen-Brot
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Buchweizen geschält, geröstet120 g
-
Tapioka (Perlen)100 g
-
Maismehl300 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Rapsöl50 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Sesam50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
549 kJ /
131 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland
Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk