Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 100 g de beicon ahumado en tiras
- 1200 g de agua
- 100 g de patata en dados de 1 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 100 g de nabo en dados de 1 cm
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de repollo verde rizado en juliana fina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 754 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 814.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pavo al ajillo
45 Min
Sopa de verduras variadas con pasta
45 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Menú: Sopa de Verduras. Albóndigas con coles de Bruselas
1 Std.
Sopa de pavo y repollo
40 Min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50 min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40 Min
Sopa de coliflor con pollo
40 Min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1 Std.
Guiso de verduras al azafrán
45 Min
Sopa armenia de repollo
50 min