Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 100 g de beicon ahumado en tiras
- 1200 g de agua
- 100 g de patata en dados de 1 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 100 g de nabo en dados de 1 cm
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de repollo verde rizado en juliana fina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 754 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 814.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Guiso de verduras al azafrán
45 Min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de coliflor con pollo
40min
Sopa de pavo y repollo
40min
Menú: Sopa de Verduras. Albóndigas con coles de Bruselas
1 godz.
Guiso de judías blancas con hortalizas
20min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa de los hortelanos
30 Min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Menú para dos: Crema de coliflor. Pollo con verduras. Pera con piña y frutos rojos.
45 Min