Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de puerro (solo la parte blanca)
- 600 g de patatas en trozos (ver sugerencia)
- agua para cubrir las patatas
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de mantequilla (y algo más para hornear)
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 600 g de filetes de pescado blanco sin piel, salpimentados
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 300 g de nata para cocinar
- 1 limón en gajos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2253 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 736.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Ñoquis a la carbonara
15min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Gratinado de patata
1 Std. 10 Min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 Min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 Min
Lomo de cerdo asado con puré de patatas
1 godz.
Espaguetis a la Nerano
30 min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 godz.
Costillas de cerdo agridulces con arroz y brócoli
1 Std. 40 Min