Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre
- 150 g de mantequilla sin sal, cortado en trozos (1-2 cm), refrigerado
- 300 g harina de trigo más un extra para el polvo
- 90 g agua, en frío, más un extra para la masa
- ½ cditas de sal
Topping
- 350 g de calabacita sin pelar, sin los extremos (2-3 calabacines)
- 350 g de jitomate guaje, verdes, enteros (ver Consejo)
- 190 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido (1 bote de 250 ml)
- 30 g de agua
- 10 g de cebollín cortados con tijeras en trozos pequeños (1 bolsa)
- ½ cditas sal más un extra para sazonar
- de harina de trigo, para quitar el polvo
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 60 g de queso parmesano rallado
- de leche, para el acristalamiento
- 10 hoja de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3162.4 kJ / 755.9 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 90.7 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1015.8 mg
Alternatieve recepten
Carpaccio de betabel
20min
Salsa Tex-Mex
5 Min
Sandwich de barbacoa de cerdo de Carolina del Sur
5óra 15p
Pierna de cerdo colorada
1 godz.
Chorizo de champiñones
20min
Tortilla de calabacitas con clara de huevo
30 Min
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1 godz.
Mini Tlayudas
30 Min
Pay dátil y nuez
1 Std. 10 Min
Papitas negras
55min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Chorizo norteño
30 Min