Apparaten en Accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
4 portie
Ingrediënten
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen