Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 890 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 893 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille-Cookie-Dough-Eiscreme
5h
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1sa 30 dk
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2 Std. 30 Min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Fermentierte rote Zwiebeln
96 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30 Min
Pochierte Eier
30 Min
Portugiesische Crème Brûlée
25 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min