Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de aceite de oliva
- 4 de bacalao desalado, (aprox. 1000 g)
- 4 de dientes de ajo
- 20 g de paprika
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla amarilla, en rodajas finas
- 2 hoja de laurel seca
- 1 pizca de sal
- 40 g de vinagre blanco
- 80 g de pimiento rojo, en tiras
- perejil fresco, picado
- papas fritas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 383 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vieiras gratinadas
25 min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Marinada de pescado a la ciénega
10 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40 min
Hugo Spritz
Geen beoordelingen
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40 min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35 min
Sartén con pisto de verduras de verano
40 min
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1h 50 min
Salmón al horno con espirales de calabacita
30 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
30 Min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 min