Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Pollo con mole verde
1h
Chile en nogada
3 Std.
Gelatina de mango
6h 15min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1h
Guiso marinero con papas
45 min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5小时 30 分钟
Pasta salteada con zanahorias y espinacas
15min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min
Arroz rojo
1sa 25 dk
Lentejas con chorizo
1h 30min
Sopa de fideo TM6
35 min