Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 Std.
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30 min
Coloradito de chile ancho
45min
Torito Veracruzano de cacahuate
5 Min
Tarta de cebolla flambé
Geen beoordelingen
Pastel sandwich con tomate, mozzarella y pesto
1 Std. 30 Min
Olla caliente tailandesa
1 Std. 30 Min
Arroz con jamon y bok choy TM6
40min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2h 20min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 Min
Nigiri sushi
1 Std.
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10 min