Compatibele versies
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
- 650 g de calamares, limpios y en aros (2-3 cm) y tentáculos)
- 60 - 80 g de chorizo, en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahorias, peladas y en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
-
350
g de caldo de pescado (ver tip)
of 350 g de agua - ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o la gusto
- ½ de chile de árbol rojo fresco, en rebanadas
- ½ - 1 cdita de paprika
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de alubias cocidas, escurridas
- cilantro, fresco para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1990 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
9u.
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Cocción de arroz jazmín (400 g) TM6
35min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35min
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35min
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40 Min
Pollo entero a la cerveza
Keine Bewertungen
Bacalao al estilo de Braga
30min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Pasta con salsa cremosa y gambas
30min
Cocción de arroz jazmín (350 g) TM6
35min