Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 80 g di acqua + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di zucchero
- 125 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 125 g di farina di castagne
- 80 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 337.9 kJ / 80.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 200.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di broccoli
1ωρ.
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Pane proteico
1 Std. 30 Min
Riccioli mantovani
1ωρ. 20 λεπτ.
Pane per la colazione con frutta secca
3ωρ.
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Torta soffice alle albicocche
1ωρ.
Pane segale e farro
4h 30min
Fior di castagne
1 Std. 30 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.