Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pés de salsa
- 5 dentes de alho
- 50 g pão ralado
- 1 c. chá de raspa de limão
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 2 limões cortados em fatias (0,5 cm aprox.)
- 700 g filetes de bacalhau fresco s/ pele (4 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 300 g massa seca, penne rigate, fusilli, etc.
- 20 g manteiga
- 200 g pimento morrone
- 120 g natas
- 1 c. chá de manjericão, seco
- ¼ c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 1 pé de manjericão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2968.6 kJ / 709.5 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1381.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango com arroz à Bracarense
1h
Arroz de lulas
1h
Empadão de lulas
1h 25min
Farfalle com bacon e cogumelos
55min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 Min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40 Min
Salada kimchi com sobras de frango
15min
Empadão de atum
1h 10min
Arroz de bacalhau
40 Min
Arroz de caril com peixe fumado - kedgeree
30 Min
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Ninguna valoración
Massa preguiçosa
1h