Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 ząbki czosnku
- skórka otarta z ¼ cytryny, bez białych błonek
- 15 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 10 g orzeszków piniowych
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 206.5 kJ / 49.3 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 74.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti z kaparami i anchois
35 Min
Zielony sos wielkanocny
1h 20 min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1h
Krem z parmezanu
10 min
Salsa Verde
15min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1h 35 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1h 10min
Guacamole z mango i żurawiną
20 min