Weganella-wegańska mozarella

Weganella-wegańska mozarella

3.4 25 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 6u. 20min
4 porcje

Ingrediënten

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 246.5 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 645.8 kJ / 154.3 kcal
Vetten 11.5 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 11.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...