![Joghurt-Frischkäse Joghurt-Frischkäse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c4f45928de9b556bea543b7dcbc3153d/Derivates/c5c807d297790b188327d6c8e122c422e9cfb8da.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 262 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Guirlache Nougat
1 godz. 30 min
Tahin-Mandel-Eis
15 Std.
Vanillejoghurt
12h 30min
Naturjoghurt
12hod. 10min
Schoko-Erdnuss-Happen
11 Std.
Gemüsetartelettes mit gemischtem Salat
1hod. 10min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50min
Flüssiges Karamell
35 min
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Kaffee kochen
20 Min