Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 72.1 g
- Vetten
- 185.8 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded Lettuce
Geen beoordelingen
Cauliflower Mash
25 Min
Potato Cup Frittata
1h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Overnight Chocolate Chia Pudding
8h
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Spiked Hot Chocolate
15 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Tapenade
10min