Fermented beetroot dip
TM6

Fermented beetroot dip

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Soaking

  • 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
  • 1 tsp salt
  • water, filtered, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
  • salt, to season
  • black pepper, ground, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)

Voeding
per 660 g
Calorieën
8976 kJ / 2137.1 kcal
Eiwitten
41.3 g
Koolhydraten
72.1 g
Vetten
185.8 g
Vezels
23 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten