Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g ice cube
- 2 tbsp lime juice (approx. 3-4 limes)
- 2 tbsp liqueur, type Grand Marnier Cordon Rouge
- 2 dash Angostura bitters
- 85 g dark rum, (not spiced)
- 2 tsp grenadine syrup
- 130 g pineapple juice
- 100 g orange juice (approx. 3 oranges)
- 2 tsp simple syrup (see Tip)
- pineapple piece, fresh, to garnish
- mint leave, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 358 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 1.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5 min
Papaya Sorbet
15 dk
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Madras Curry Powder
5 menit
Horchata "Coconut Water"
5 menit
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Maple Miso Vinaigrette
5 menit
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min