Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 45 g sugar, divided
- 120 g water, room temperature
- 7 g active dry yeast
- 55 g butter, divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
- 290 g milk, room temperature
- 635 g all-purpose flour, divided, plus extra to dust
- 10 g salt, good quality
Toutons
- 250 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, melted, to brush, plus extra to serve
- molasses, to serve
- powdered sugar, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 251.8 mg
Alternatieve recepten
Wonderful White Bread
5 Std.
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 Std. 25 Min
Parker Rolls
2h 20min
Pumpkin Pie
5 Std.
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Creamy pea soup
40 min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Traditional Canadian Pie Pastry
15min