Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Curd
- 85 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 2 large eggs
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Puff Pastry Tarts
- 1 large egg
- 1 Tbsp whole milk
- plain flour, for dusting
-
1000
g puff pastry, ready-made, two rectangular blocks
of quick puff pastry, homemade (see tip) - 1 - 1 ½ Tbsp caster sugar
Finalisation
- 600 g nectarines, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)
- 250 g mascarpone, chilled
- 80 g double cream, chilled
- 1 ½ Tbsp pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for serving
- 2 Tbsp mint leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Pistachio and Almond Filo Coil
1ωρ. 15 λεπτ.
Cherry Crumble Cake
1 godz. 45 min
Praline Cheesecake
4sa 10 dk
Berry and cream filo stacks
30min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Mango Swiss Roll
40 Min