Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 10 saucisses de porc fumées
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 1 petit piment frais, épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates, coupées en brunoise
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de paprika fort en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 555.5 kJ / 132.8 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 434.2 mg
Alternatieve recepten
Cassoulet express au chorizo
55min
Sauté de veau au chorizo
1h
Petit salé aux lentilles
45min
Rougail aux chipolatas
50min
Colombo de porc
1h 20 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de porc au cidre
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse et riz
50min
Colombo de porc aux légumes
45min