Apparaten en Accessoires
Croziflette
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 25min
6 portions
Ingrediënten
-
1000 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
300 g de crozets
-
150 g d'oignons coupés en deux
-
200 g de lardons fumés
-
150 g de vin blanc sec
-
200 g de crème liquide 35% m.g.
-
3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
-
1 reblochon
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
29 g
Calorieën
2778.2 kJ /
668.8 kcal
Vetten
42 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
39.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au fil des mois - février
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Fondue savoyarde
25min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1u. 15min
Croque-cake
50min
Risotto crémeux au camembert
35min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Tartiflette
1u. 15min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1u. 40min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Gratin de crozets au jambon
1u.
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1u.
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1u.