Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 300 g de crozets
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons fumés
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 reblochon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2778.2 kJ / 668.8 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquillettes chorizo-comté
15min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Croque-cake
50min
Croque flammekueche
55min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Gratin de crozets au jambon
1h
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Gnocchis à la carbonara
15min
Tartiflette
1 Std. 15 Min