Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 300 g de crozets
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons fumés
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 reblochon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2778.2 kJ / 668.8 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Tartiflette
1h 15min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Gratin de crozets au jambon
1h