![Poulet aux poivrons façon risotto Poulet aux poivrons façon risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A52A072-60EC-4495-BAD8-BA6077C4C46A/Derivates/7393FDBF-C374-4BDD-B716-C2AB254F9A93.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, détaillé en brunoise
- 150 g de poivron jaune, détaillé en brunoise
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto (type arborio)
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3064 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 35.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Poulet basquaise WW (ex- Weight Watchers®)
45 min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Risotto à l'espagnole
30 Min
Chili con carne
30 Min
Risotto à la viande hachée
45 min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30 Min
Risotto de poulet aux champignons
30 Min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min