Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody, gorącej
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 50 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 30 g cebuli
- 50 - 70 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 220 g ryżu do risotto, np. arborio lub carnaroli
- 100 g białego wina, wytrawnego
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g zielonego groszku, świeżego, bez łupin
- 30 g masła, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 12.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z parmezanem
30 Min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 dk
Risotto pomarańczowe
45 Min
Risotto z groszkiem i miętą
40 dk
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40 dk
Risotto z grzybami
1 Std. 5 Min
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 Min
Risotto po mediolańsku
30 Min
Risotto ze świeżymi pomidorami
30 Min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 dk
Risotto szparagowe
20 Min