Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g rauwe cashewnoten
- warm water, om te weken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 70 g margarine
- 1 ½ tl zout
- 50 g olijfolie
- 260 g water
- 100 g tapioca
- 20 g voedingsgist
- 10 g ciderazijn
- ¼ tl knoflookpoeder
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)
- 50 g ontpitte olijven, uitgelekt, gehalveerd of in plakjes (optioneel)
- 50 g geroosterde rode paprika's uit blik, uitgelekt, in stukken (optioneel)
- 50 g zongedroogde tomaten, uitgelekt, in stukken (optioneel)
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 648.3 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 297.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen
Brood met olijven
2h 20min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Harira
7h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Peren in rode wijn
5h
Romige snijbietsoep
35 min