Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1746 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne Puttanesca
40 min
Flan sin hornear
3 godz.
Pasta de calabaza y kale
45 min
Peritas sorpresa
40 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Affogato chocolatoso
10 min
Espagueti del mar
35 min
Souffle de chocolate
1 godz.
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Sopa de cilantro
1 Std. 20 Min
Fetuccine con hongos
1 godz.