Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1746 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Arroz Boliviano
45min
Salsa de jitomate
40min
Espagueti del mar
35 Min
Chiles en escabeche
1h
Pollo con mole
1h
Mejillones con salsa de jitomate
45min
Lasaña San Valentín
1h
Arroz de Pulpo
2h 10min
Almejas a la portuguesa
25 min
Fetuccine con hongos
1h
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 Min