Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1300 g de carne de conejo, sin hueso
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 200 g de cebolla morada
- 150 g de rábano
- 15 g de cilantro
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de chiles jalapeños en escabeche
- 300 g de jitomate
- 80 g de vinagre
- 12 cucharadita hojas de lechuga
- 1 aguacate, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 453 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Codornices al vapor en escabeche
50 min
Quesadillas de quelites al comal
40min
Mixiote de huachinango
30min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50 min
Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos
35min
Agua de chayote
10min
Tamales de Frijol
3h
Mole de olla
35min
Sopa de nopales
45 min