Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz yellow onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta, cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
of 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 14 oz black lentils, canned, drained
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 1522.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil Peach Sorbet
10min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Slow-cooked Veal Stew
2h 10 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min