Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz yellow onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta, cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
of 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 14 oz black lentils, canned, drained
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 1522.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated Cheddar Cheese
5min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 Min
Broccoli Salad
5min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 Std.
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Salmon Burger
35 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5sa 5 dk
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 Min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 Min