Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 5 g de sel
- 100 g de beurre, ramolli
La crème pâtissière et le montage
- 250 g de lait, et 2 c. à soupe
- ½ gousse de vanille
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 10 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 100 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1605 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Napolitain
4h 20min
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Chouquettes du goûter
35 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pains à burgers américains
3h 15min
Spritz au chocolat
50min
Biscuits granola
2 godz. 40 min