Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan moreno mallorquín
- 350 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina integral de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de fuerza
Acompañamientos
- 3 tomates maduros
- 6 lonchas de jamón serrano
- 6 rebanadas de queso de Mahón
- 180 g de sobrasada mallorquina
- 12 lonchas de camaiot
- 12 alcaparrones
- 12 guindillas verdes en vinagre
- 30 aceitunas machacadas
- 30 aceitunas negras
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2850 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 26.93 g
- Koolhydraten
- 69.27 g
- Vetten
- 32.99 g
- Vezels
- 8.53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Empanadas mallorquinas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Pitas integrales con verduras antioxidantes
1h 45min
Biscotti de aceitunas y tomillo
1h 30min
Coca de trempó de verano
1h
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Cocas de Valldemossa
1h 50 min.
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Masa para cocas
1h