Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de tomate y anchoas
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 1 cucharada colmada de orégano seco
- 6 filetes de anchoa en aceite
- 180 g de queso cremoso
Masa
- 130 g de leche
- 60 g de mantequilla
- 2 huevos
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 130 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette crujiente de salmón y queso
1 godz.
Costrada mixta
50 min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Trenza de queso y cebolleta
1 godz. 45 min
Ovillo de Navidad
3h
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Fugazzeta rellena
1 godz.
Medias noches al vapor
2 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Palitos crujientes con semillas
30 min