Compatibele versies
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g suiker
- 120 g balsamicoazijn
- 800 g rode paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 200 g tomaten, in vierden, ontpit
- 1 bos verse koriander
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook, gehalveerd
- 160 g sinaasappelsap
- 80 g olijfolie
- 3 snuifjes zout
- 2 snuifjes 5 bessen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 584.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Tomaat basilicum spread
5min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Papaya'péro
30min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen