Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, en cubes
- 320 g d'eau minérale
- 1 c. à soupe de miel
- 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 20 g de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 11515 kJ / 2715 kcal
- Eiwitten
- 98 g
- Koolhydraten
- 540 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
3u.
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45 min
Pain sans gluten au riz grillé
3 Std. 30 Min
Pain de légumes
1 Std. 45 Min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain complet
16h
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min