Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, en cubes
- 320 g d'eau minérale
- 1 c. à soupe de miel
- 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 20 g de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 11515 kJ / 2715 kcal
- Eiwitten
- 98 g
- Koolhydraten
- 540 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4 godz. 10 min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Lait de riz brun (Métrique)
10 Min
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min