Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 146.5 mg
Alternatieve recepten
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Sirop de vin
Geen beoordelingen
Knöpfli
50 menit
Fougasse
2j
Ravioles à la courgette et au poulet
1h 10 min
Tartelettes aux oignons
35 Min
Curd au pamplemousse
15min
Galettes d'épeautre aux carottes
50 menit
Gâche vendéenne
12h 55min
Knöpflis
50 menit
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Crème dessert au gianduja
4h 15 min