Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
-
20
g de concentré de tomate turque (Domates Salçası)
of 20 g de concentré de tomate - 40 g d'huile d'olive
- 250 g de tomates, coupées en deux
-
500
g de haricots verts frais (haricots nains ou à rames), coupés en morceaux (5 cm)
of 500 g de haricots verts surgelés, préalablement décongelés et coupés en morceaux (5 cm) - 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 Std. 15 Min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1 Std. 5 Min
Boulgour au poivron, au concombre et à la courge
45min
Chakchouka aux œufs
50min
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1 Std. 5 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 godz. 25 min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1h 10min
Riz fondant aux légumes
25min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50min
Jardinière de légumes
40min