![Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6 Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f33a0eb0b55443c0fb0b653810a63842/Derivates/3808f5f412787c0cf0b1dbd1325de6e0b7735a0f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jitomate, en trozos
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 6 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 1 chile morita, sin tallo y sin semillas
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 clavo de olor
- 1 pizca de comino
- 2 hojas de laurel secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1000 g de falda de res en cubos (4 cm)
- 1 cda de sal, al gusto
- 2 cdas concentrado de caldo de res, al gusto
- agua, para cocinar
- tortillas, para servir
- cebolla blanca, picada, para decorar
- cilantro, picado, para decorar
- Voeding
- per 1500 gramos
- Calorieën
- 7404.2 kJ / 1769.6 kcal
- Eiwitten
- 233.4 g
- Koolhydraten
- 95.2 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 31.9 g
- Natrium
- 10724.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Chorizo norteño
30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Entomatadas de pollo
40min
Caldo de queso
40min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carnitas de Marlin
40min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Pastel de sushi
1h
Papitas negras
55min