![Carne deshebrada en cocción lenta Carne deshebrada en cocción lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dace002f382a1cad8a6cde1d01efe003/Derivates/7ce1503d3c478b0cb8395375ceb73a2aca45b255.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Eiwitten
- 229.4 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 53.6 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 22.8 g
- Natrium
- 7840 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entomatadas de pollo
40 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Puré de papas (Pelar)
35 Min
Galletas “Levain Copy Cat”
1sa 20 dk
Dip de Ostiones ahumados
30min
Frijoles Maneados
20 dk
Espagueti rojo
20 dk
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Chips de verduras al horno
1 godz. 45 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min