Carne deshebrada en cocción lenta

Carne deshebrada en cocción lenta

3.4 47 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 4u.
4 porciones

Ingrediënten

  • 280 g de cebolla
  • 600 g de jitomate
  • 65 g de tomate verde
  • 2 dientes de ajo
  • 2 chiles guajillo
  • 2 chiles pasilla
  • 1 cda de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 1000 g de falda de res en trozos
  • agua la necesaria

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porciones

Natrium 7840 mg
Eiwitten 229.4 g
Calorieën 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
Vetten 53.6 g
Vezels 22.8 g
Verzadigd vet 20.2 g
Koolhydraten 77.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...