Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de sake (vino de arroz japonés)
- 120 g de mirin
- 120 g salsa de soya baja en sodio
- 100 g de agua
- 60 g de azúcar
- 400 de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (3 cm)
- 50 g de rabos de cebolla de cambray (la parte verde claro), cortada en rodajas
- 400 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- ½ cda de semillas de ajonjolí tostadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 895 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1393 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Pollo Cantones con vegetales
35min
Pasta con pesto y pollo
30min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Pollo con ajonjolí
40min
Tacos de lechuga con pollo
30min
Pollo kung pao
45min