Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1050 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40min
Chiles en nogada
1 godz.
Pollo con mole verde
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Caldo de camarón
25 Min
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min