Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1050 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiles en nogada
1 Std.
Pollo con mole almendrado
2h
Pollo con mole verde
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pan de elote
2h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo de camarón
40 min
Calabaza en tacha
1h 15 min
Caldo de camarón
25 Min
Romeritos
1h 40min
Crema de chile poblano
25 Min